R.J.B.

Boekhouding & Consultancy
Voor ondernemers met ambitie

Het doel van onze dienstverlening is simpel; ervoor zorgen dat ondernemers maximale waarde halen uit hun bedrijfsvoering. Dit doen wij bijvoorbeeld door het verzorgen van de volledige boekhouding, het opstarten van een coaching traject bij bedrijfsgroei of het opstellen van een bedrijfsplan voor starters.

Onze dienstverlening

online boekhouder
#1

Volledige boekhouding

De volledige boekhouding voor eenmanszaken (zzp’ers) Vof’s en bv’s kun je door ons laten verzorgen.  Meestal bieden wij deze diensten aan in de vorm van een all-in maandpakket, hierdoor weet je precies wat je aan ons moet betalen en wat je daarvoor kan verwachten. Bekijk de pagina over ons all-in maandpakket eens. Als je hulp nodig hebt met het verwerken van achterstallige boekhouding, de inrichting van de boekhouding of een andere opdracht, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

#2

Consultancy

Zowel voor startende en groeiende bedrijven, alsook bedrijven waarmee het even iets minder gaat bieden wij consultancy trajecten aan. Een consultancy traject wordt altijd in samenspraak met de ondernemer op maat gemaakt, zodat dit helemaal aansluit op jouw behoeften. Van een uurtje brainstormen tot intensieve coaching, vrijwel alles is mogelijk. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek.

online consultancy
online bedrijfsplan
#3

Bedrijfsplannen en financieringsaanvragen

Met het opstellen van een bedrijfsplan of het maken van een prognose voor een financieringsaanvraag staan wij je graag bij. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom kiezen ondernemers voor ons?

de voordelen van digitaal werken

Efficiënt

Bij ons kun je alles digitaal aan leveren, dit bespaart jou de tijd en moeite van het langsbrengen van de mappen. Een afspraak met ons kan telefonisch, via Zoom, of je stelt ons snel een vraag per e-mail of via WhatsApp. Dit scheelt veel reis-en wachttijd!

Effectief

Doordat wij gewend zijn om volledig op afstand te werken hebben wij in de loop der jaren een netwerk van gelijkgestemden opgebouwd. Deze professionals werken net als wij veel digitaal waardoor er korte lijnen zijn. We zijn dus geen log bedrijf die alles intern probeert te bieden, maar juist een flexibel bedrijf met een breed netwerk waar jij als klant van kunt profiteren.

flexibel

Een van de voordelen van het werken op afstand is dat wij erg flexibel zijn met het inplannen van afspraken. Doordat wij geen reistijd hebben kunnen wij meer afspraken op een dag inplannen. Ook kunnen korte vragen snel en eenvoudig via whatsapp worden gesteld.

Beoordelingen

Wat vinden onze klanten?

Dit is pas een boekhouder. Service ten top. Veel ervaringen nu met boekhouders en je word overal als een nummertje gezien, uitzondering is rjbboekhouding. Alle afspraken worden nagekomen en er is persoonlijke aandacht. Alles gaat in communicatie en de overstap met de vorige boekhouder word super geregeld
Hussain Almushat
BTB-Tech
Hele goede, vriendelijke boekhouder. Neemt mij het financiële gedeelte geweldig uit handen.
Maarten Bakker
M Bakker Video
Na problemen te hebben gekregen door (fouten van) de vorige boekhouder heeft Rinse ons bijgestaan en ons (bedrijf) er weer bovenop geholpen. Inmiddels wordt onze boekhouding al een aantal jaar naar tevredenheid uitgevoerd door R.J.B. boekhouding.
Henk en Roy Middel
Middel Afbouw

bedrijven waar wij voor werken

Plan een gratis belafspraak

contactformulier