Wat onze klanten over ons zeggen

Beoordelingen

Als zzper werd ik geadviseerd om me boekhouding te regelen via r.j.b boekhouding.
Tot op heden ervaar ik een topservice, Rinse is altijd bereikbaar zowel telefonisch, mail en op WhatsApp en dat is superfijn.
Verder ervaar ik dat mijn boekhouding altijd up to date is.

Kortom samengevat? Een dikke 10

Khalid Moutawakil

KM-Tech

Na problemen te hebben gekregen door (fouten van) de vorige boekhouder heeft Rinse ons bijgestaan en ons (bedrijf) er weer bovenop geholpen. Inmiddels wordt onze boekhouding al een aantal jaar naar tevredenheid uitgevoerd door R.J.B. boekhouding.

Henk & Roy Middel

Na een brutaal oproepje op facebook geplaatst te hebben ben ik in contact gekomen met Rinse. Hij wilde me graag verder helpen en met succes!
Vanwege randzaken moet ik nog even wachten om te kunnen starten met mijn hondenschool maar ik kijk uit naar het moment dat de fijne samenwerking met Rinse een vervolg gaat krijgen en hij mijn boekhouder mag gaan worden.
Naast kennis van zaken vind ik het ontzettend belangrijk ook een klik met iemand te voelen, mezelf fijn genoeg te voelen om mijn soms wat onwetende vragen kwijt te kunnen. Rinse heeft het geduld om de zaken die ik nog niet helemaal begrijp

Laura van der Meer

Laura's Hondenschool
5/5

Dit is pas een boekhouder. Service ten top. Veel ervaringen nu met boekhouders en je word overal als een nummertje gezien, uitzondering is rjbboekhouding. Alle afspraken worden nagekomen en er is persoonlijke aandacht. Alles gaat in communicatie en de overstap met de vorige boekhouder word super geregeld

Hussain Almushat

BTB-Tech

Hele goede, vriendelijke boekhouder. Neemt mij het financiรซle gedeelte geweldig uit handen.

Maarten Bakker

M Bakker Video

Fijne boekhouder, die naar je luistert en met je meedenkt. Snel reageert bij vragen en alles keurig voor elkaar maakt. Ik ben heel blij en tevreden. Top.

Ida Henstra

Embrace the World

Het is prettig samenwerken met Rinse. Hij helpt ons met het verwerken van administraties en het opstellen van Jaarrekeningen.

Jan Engberts

Engberts Administratie

Erg tevreden met R.J.B. Boekhouding. Altijd snel en deskundig advies!

Tim Keuning

Gadgettech

Ivm de aanvraag voor een hypotheek had ik als zzper een prognose nodig om mijn maximale hypotheek te berekenen. Gevraagd of R.J.B boekhouding dit voor mij mogelijk kon maken, nog geen week later had ik de prognose binnen waardoor de hypotheek snel in gang kon worden gezet. Super fijn dat het zo snel geregeld kon worden. Een betaalbare en betrouwbare boekhouder ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

ย 

Anne Blokland

Anne Blokland Zorg

Onze klanten

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Maak een afspraak

Een kennismakkings gesprek is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend. Via telefoon of Skype kunnen we samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U mag ons natuurlijk ook eerst een e-mail sturen met uw vragen of opmerkingen.ย