dienstverlening

Boekhouding

online boekhouden met volledige ondersteuning

Voor veel ondernemers is de boekhouding een bron van stress. Bij ons ben je aan het juiste adres om deze stress zoveel mogelijk weg te laten nemen. Samen met jou gaan wij kijken welke software/boekhoudpakket het beste bij jou en je onderneming past. Meestal maken wij gebruik van de boekhoudsoftware van InformerOnline, maar op verzoek of als het beter lijkt aan te sluiten kiezen we samen een ander boekhoudpakket.

Andere boekhoudpakketten waar wij mee werken of gewerkt hebben zijn onder andere: Moneybird, Moneymonk, Rompslomp, Exact, King, Accountview, Afas en Snelstart. Kortom wij kennen veel verschillende software en kunnen dus goed adviseren bij de keuze van de software.

digitaal aanleveren boekhouding

Als online boekhouder werken wij niet met mappen. Alle administratie dient aangeleverd te worden via de software, mail, app of anders indien overeengekomen. Dit heeft als voordeel dat wij sneller met de administratie bezig kunnen en deze dus ook makkelijk up to date kunnen houden. Door deze digitale manier van werken heeft u altijd een actueel inzicht in de aangeleverde administratie.

boekhouding voor zzp bv en vof

Voor ZZP’ers/eenmanszaken hebben wij een standaard all-in maandpakket. Voor Vof’s en bv’s maken wij graag een all-in maandpakket op maat. Het voordeel van een all-in maandpakket is dat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Met een vast pakket is het duidelijk welke diensten wij verlenen tegen welk maandelijks gefactureerd tarief. Voor bijkomende diensten wordt altijd vooraf overleg gepleegd over de eventuele kosten, zodat je nooit achteraf onverwachte extra facturen van ons ontvangt.

Aangifte inkomstenbelasting

Zoek je iemand om de aangifte inkomstenbelasting voor je te doen? Wij hebben veel ervaring in het opstellen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting. Ook het aanvragen van huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget kunnen wij voor je regelen.

BTW aangifte

Als ondernemer moet je per maand, kwartaal of jaar btw-aangifte doen.  Met een abonnement op ons all-in maandpakket regelen wij dit voor je. Als je de btw-aangifte normaal gesproken zelf doet, maar hulp nodig hebt met bijvoorbeeld het doen van een suppletieaangifte dan helpen we je daar graag mee.

jaarrekening opstellen

Heb je een jaarrekening nodig voor een financiering of heb je een bv en moet je een jaarrekening deponeren? Wij zijn je hier graag bij van dienst.

Inrichten boekhouding

Doe jij je boekhouding graag zelf? Dan is het erg belangrijk dat de boekhouding goed is ingericht. De rekeningen die jij veel gebruikt staan misschien niet standaard in de door jou gebruikte software. Wij helpen je graag met de inrichting van de boekhouding, zodat jij er met zo min mogelijk werk zelf mee aan de slag kan.

Achterstallige boekhouding

Is de boekhouding wegens omstandigheden opgestapeld? Of zijn er fouten gemaakt die hersteld moeten worden? Wij zorgen ervoor dat de boekhouding weer up to date is.