Boekhouding-2

De boekhouding is voor veel ondernemers een bron van stress. Bij ons bent u aan het juiste adres om deze stress zoveel mogelijk weg te laten nemen. Samen met u bekijken we welke software het beste bij u en uw onderneming past. Meestal maken wij gebruik van InformerOnline, maar desgewenst of wanneer beter aansluitend dan kunnen wij schakelen naar een tal van andere boekhoudpakketten. Hiermee zijn wij dus erg flexibel. Wij zijn een online boekhouder en werken dus niet met mappen. Alle administratie dient aangeleverd te worden via de software, mail, app of anders indien overeengekomen.

Dit heeft als voordeel dat wij sneller met uw administratie bezig kunnen en deze dus ook up to date kunnen houden. Tevens heeft u op deze manier altijd een overzichtelijk inzicht in uw aangeleverde administratie.

Voor zzp’ers/eenmanszaken hebben wij een standaard all-in maandpakket. Voor VOF’s bv’s en stichtingen maken wij graag een all-in pakket op maat. Het voordeel van een all-in maandpakket is dat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Er is duidelijk welke diensten wij verlenen tegen welk tarief welke maandelijks wordt gefactureerd. Voor bijkomende diensten wordt altijd vooraf overleg gepleegd over de eventuele kosten, zodat u nooit achteraf extra facturen van ons ontvangt.