dienstverlening

Consultancy

coaching bij bedrijfsgroei

De onderneming loopt goed, maar jij denkt dat het nog beter kan. Vol goede moed begin je, maar al snel kom je erachter dat je structuur mist. Of het bedrijf loopt helemaal niet zo lekker en jij hebt geen idee hoe dat kan, er zijn klanten en er wordt omzet gedraaid, maar toch blijft er aan het eind van de streep maar weinig over. In zulke situaties kunnen wij jou ondersteunen en begeleiden in de vorm van bedrijfscoaching. Wij helpen bij het zoeken naar kansen, het analyseren van problemen en het gestructureerd werken naar verbeteringen.

Consultancy kan je helpen met:

Erg tevreden met R.J.B. Boekhouding. Altijd snel en deskundig advies!

Tim Keuning

Gadgettech

Coaching bij het starten van een eigen bedrijf

Het starten van een eigen bedrijf is een leuke en spannende tijd. Zelf hebben wij verschillende bedrijven opgericht, maar nog vaker hebben wij mee mogen kijken en ondersteunen bij de start van andere ondernemers. Veel starters beginnen maar gewoon en zien wel waar het schip strandt. Bij echte ondernemers komt het uiteindelijk vaak wel goed. Maar stel je eens voor hoe het zou kunnen gaan als je vanaf het begin goede begeleiding krijgt. Als iemand je vertelt waar de valkuilen zitten, zodat jij snel, gemotiveerd, gestructureerd en fit (i.p.v. uitgeput) jouw eerste periode als ondernemer doorkomt. Een goede start is dan misschien niet minder werk dan een slechte start, maar het levert je uiteindelijk wel veel meer op.

Digitalisering en locatieonafhankelijk werken

Digitalisering is een onderdeel dat steeds belangrijker wordt in vrijwel ieder bedrijf. Zeker omdat er meer op afstand wordt gewerkt sinds het Covid-19 virus is het erg belangrijk dat gegevens digitaal beschikbaar zijn. Wij bieden consultancy voor verschillende vormen van digitalisering en optimalisering. Zo hebben wij zelf bijvoorbeeld al onze software altijd en overal beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om vanuit iedere locatie met internetverbinding te werken. Graag kijken wij met jou mee welke onderdelen jij kunt digitaliseren en hoe je dit het beste aanpakt.

locatie onafhankelijk

betrouwbare bedrijfscoaching

Waar wij op financieel en boekhoudkundig vlak naast de coaching vaak ook uitvoerende taken invullen (indien nodig) doen wij dit op andere gebieden niet. Wij hebben een breed netwerk met specialisten waar wij je naar door kunnen verwijzen. Niemand kan alles en iedereen heeft zijn eigen vakgebied en specialiteiten. Wij zijn eerlijk in wat wij wel en niet (zelf) kunnen.