Over ons-

R.J.B. Boekhouding (gevestigd in Hoogeveen, Drenthe) richt zich met name op zelfstandig ondernemers zonder personeel, kleine bedrijven en starters.

Rinse Bos – Boekhouder

Met werkervaring in onder andere de horeca en bouw sector weet ik hoe het er binnen het bedrijf aan toe gaat en door mijn opleiding en werkervaring binnen de accountancy weet ik hoe de financiële kant en belasting regels in elkaar zitten.

R.J.B

Tijdens mijn opleiding accountancy heb ik alle onderdelen voor het praktijkdiploma boekhouden succesvol afgerond.

Omdat ik zoveel energie krijg van gepassioneerde ondernemers en het bijstaan van de financiële kant van hun bedrijfsvoering, heb ik besloten R.J.B. Boekhouding (Rinse Johan Bos) op te zetten om tegen een schappelijke prijs mijn kennis te delen.

Michelle Bos – Financieel assistente

Michelle Bos -Financieel assistente R.J.B. BoekhoudingVanaf de oprichting van het bedrijf ben ik nauw betrokken bij alle bedrijfsactiviteiten. Na het behalen van het associatie diploma basis kennis elementair boekhouden help ik mee met het verwerken van de boekhouding. Verder houd ik mij bezig met de marketing en de planning van het bedrijf.