R.J.B. en de mensen achter het bedrijf

Over ons

Voor ondernemers met ambitie

over R.J.B. Boekhouding & Consultancy

Meer dan een boekhouder

In 2018 is R.J.B. Boekhouding opgericht. Wat klein begon is uitgegroeid tot een solide bedrijf, waarbij wij steeds vaker bedrijven ondersteunen bij hun gehele bedrijfsvoering. Daarom hebben wij in 2020 onze naam verandert in R.J.B. Boekhouding & Consultancy. Met deze naam is het meteen duidelijk dat wij een breed scala aan diensten verlenen. Toch zijn wij ook eerlijk in wat wij niet kunnen en hebben wij een groot netwerk met specialisten om de ondernemer eventueel naar door te verwijzen.

Een persoonlijke benadering voor iedereen

Ons team is er zowel voor de onderneming als voor de ondernemer

De onderneming kan nooit optimaal presteren als het met de ondernemer niet goed gaat. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering. Bij ons ben je geen nummer maar een persoon. Wij hebben dan ook graag dat klanten ons als persoon zien, daarom kun je hieronder iets meer lezen over wie wij zijn.

Rinse Bos; Eigenaar en oprichter van R.J.B. Boekhouding & Consultancy.

Tijdens mijn studie accountancy kwam ik erachter dat ondernemen mijn passie is. Het geven van adviezen aan ondernemers en het brainstormen met ondernemers is wat ik het liefste doe. Bedrijven laten groeien of juist zorgen voor een pas op de plaats om te zorgen dat de ondernemer weer tijd voor zichzelf heeft.

Mijn andere hobby’s zijn , reizen, surfen, skateboarden en het leren van talen.

Michelle Bos; Als oudste dochter uit een ondernemers gezin ben ik opgegroeid met alle aspecten die bij een eigen bedrijf komen kijken.

De laatste jaren heb ik mij verdiept in de verschillende aspecten van het ondernemerschap. Van boekhouding en belastingrecht, communicatie en management tot loonadministratie en arbeidsrecht. Met deze brede kennis fungeer ik als schakel tussen de financiële administratie en de loonadministratie. Je zult dan ook vooral met mij in contact komen met betrekking tot personeelszaken

Naast het ondernemen zijn mijn passies reizen, skateboarden, dansen, koken en talen leren.

Onze klanten:

Plan Een Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Maak Een Afspraak

Een kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend. Telefonisch kunnen we samen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Je mag ons natuurlijk ook eerst een e-mail sturen met vragen of opmerkingen.